Кіш доспілих плодів

Амос 8:1-14

(11,12): Ось дні настають, говорить Господь Бог, і голод пошлю Я на землю, не голод на хліб, і не спрагу на воду, але спрагу почути Господні слова!

1.Час суду доспів (1-6)

Наступним видінням Амоса був кіш доспілих плодів. Час суду доспів. Люди так бажали заробити побільше грошей, що навіть не могли дочекатись кінця Богослужіння. Купці винайшли багато методів, щоб обманювати бідних. Кредитори бажали відібрати все майно у боржників, щоб зробити їх своїми рабами. Вони дуже засмучували Бога. Бог сказав: "Не забуду ніколи усіх їхніх вчинків!"

2. Спрага почути Господні слова (7-14)

Божий суд прийде. Порівняйте вірші 8,9 з Мат.27:45-54. Через те, що люди думають тільки про матеріальне, їх душі будуть спрагнути слова Бога. Але вони не знайдуть його, тому що шукають не в тих місцях. Вони повинні шукати в Біблії, а не в храмах ідолів, чи кабінетах психологів, або в пустих ритуалах.

Молитва:Господь, відкрий наші вуха, щоб чути Твоє слово і допоможи нам розділити його зі спраглими людьми. Господь! Пошли 100 тисяч місіонерів в 233 країни, починаючи з Північної Кореї та Мусульманських країн.

Одне слово:Розділи духовний хліб

login:
password: