Обери життя і живи

Повторення Закону 30:1-20

(19): Сьогодні взяв я за свідків проти вас небо й землю, життя та смерть дав я перед вами, благословення та прокляття. І ти вибери життя, щоб жив ти та насіння твоє

1. Наверніться до Господа (1-10)

Коли Божі люди чинять гріх, Бог карає їх. Але коли вони каються, навертаючись до Нього усім своїм серцем, шукають як коритись Йому, тоді Бог повертає їм Своє благословення. Він обріже серця Своїх людей, щоб вони любили Бога усім своїм серцем і всією душею і жили (6). Обрізання серця - це щире каяття і свідчення любові до Бога. Бог карає тих, кого любить, тому що хоче благословити їх.

2. Я дав перед тобою життя та смерть (11-20)

Шлях життя відкритий для нас. Це слово Бога, яке ми маємо прийняти вірою, приховати в серці, коритись в повсякденному житті і ділитися ним із іншими (Рим.10:5-11). Шлях смерті - це непокора та ідолослужіння. Бог має стати єдиним правителем в наших серцях. Нам не можна втрачати голову від любові до когось чи чогось, все своє серце ми маємо віддати Богу, тому що це - шлях життя.

Молитва: Господи, обріж моє серце так, щоб я міг любити Тебе усім своїм серцем. Очисти його від усіх ідолів. Допоможи мені коритись Твоєму слову і ходити Твоїми шляхами.

Одне слово: Обери життя і живи

login:
password: