Сутність Євангелії

1 Коринтянам 15:1-4

(3,4): Бо я передав вам найперш, що й прийняв,-- що Христос був умер ради наших гріхів за Писанням, і що Він був похований, і що третього дня Він воскрес за Писанням

1. Якою й спасаєтесь (1-2)

Церква в Коринті мала багато складних проблем. В цьому посланні Павло детально написав про багато з них. У більшості з нас є проблеми. Та якщо ми маємо Євангелію в серці, то кожна проблема стає можливістю зростати в нашій внутрішній людині. Тому Павло, залишивши проблеми, указав на Ісуса, Який воскрес із мертвих, і на Його Євангелію, яка є вирішенням усіх проблем. Якщо ми твердо тримаємося слова Ісуса, ми спасенні. Це Його обіцянка.

2. Передав вам найперш (3-4)

Христос помер за наші гріхи, був похований і воскрес третього дня. Ця подія є кульмінацією Божої історії спасіння. Це поворотна точка в історії людства. Смерть Ісуса і Його воскресіння перемогли силу гріха і смерті, і звільнили нас від рабства сатани. Коли ми приймаємо Євангелію і віримо в своєму серці, ми отримуємо спасіння. Це є Божа благодать. Це поворотний момент нашого життя.

Молитва: Господи, я вірю, що Ісус помер і воскрес для мене. Дякую Тобі, що дарував мені шлях, яким я можу прийти до Тебе.

Одне слово: Ісус Христос помер і воскрес для мене

login:
password: