Дім молитви для всіх народів

Ісая 56:1-12

(7): Їх спроваджу на гору святую Мою та потішу їх в домі молитви Моєї! Цілопалення їхні та їхні жертви будуть Мені до вподоби на Моїм жертівнику, бо Мій дім буде названий домом молитви для всіх народів!

1. Незабаром бо прийде спасіння Моє (1-8)

Рука Божого спасіння простягнена до будь-кого, хто вірою вхопиться за неї. Бог шукає саме тих, хто розуміє, що спасіння не можна отримати власноруч. Євреї сприймали всіх іноземців, як об’єкт винищення; євнухи здавалися сухими деревами, без плоду і будь-якої надії у світі. Але, коли будь-хто прийде до Господа, то не буде позбавлений Божої любові та благословення. Бог хоче, щоб скрізь усі люди любили, слухалися та поклонялися Йому. Божий народ має бути царственими священиками для світу, допомагати загубленим та приводити їх в дім Бога, який є домом молитви для всіх народів.

2. Пастирі, яким бракує розуміння (9-12)

Деякі люди можуть називатися "Божим народом" та "вартовими Ізраїлю". Але якщо вони не дбають про Бога та ігнорують Його бажання привести всіх людей до Себе, вони насправді не є Божим народом.

Молитва:Господи, дякую за те, що Ти робиш плідними навіть сухі дерева. Допоможи мені покорятися Тобі та приводити інших до Тебе.

Одне слово:Дім молитви для всіх народів

login:
password: