Знайдення Божої книги

2 Хроніки 34:14-33

(27): За те, що зм'якло твоє серце, і ти впокорився перед лицем Бога свого, коли ти почув слова Його на це місце та на мешканців його, і ти впокорився перед лицем Моїм, і роздер свої шати та плакав перед Моїм лицем, то Я також почув, говорить Господь

1. Священик Хілкійя знайшов книгу Господнього Закону (14-21)

Коли левити виймали срібло, принесене до Господнього дому, священик Хілкійя знайшов книгу Господнього Закону. Це означає, що Божий народ не читав Його слова багато років. Саме тому вони втратили напрям та жили в духовній темряві. Коли книгу прочитали царю Йосії, він зрозумів, що він сам та його народ не жили згідно зі словом Божим. До його серця прийшов страх Божий, "він розкаявся та роздер свої шати".

2. Хулда, вчитель Біблії (22-33)

Йосії потрібен був учитель Біблії, хто б допоміг йому зрозуміти слово Боже. Первосвященик та чиновники пішли до Хулди, звичайної домогосподарки, яка любила Господа. Вона була пророчицею. Вона докорила на укріпила царя згідно до Божого слова. Він послухався її та покликав усіх людей, щоб читати їм слово Боже. Він особисто відновив свій заповіт з Богом щоб впокоритися Його слову. І тоді всі люди відновили заповіт з Богом.

Молитва:Господи, наверни серця українського народу до Свого слова, щоб люди розкаялися та відновили стосунки з Тобою.

Одне слово:Читай Біблію та розкайся

login:
password: