Бо на те Я прийшов

Марка 1:21-39

(38): А Він промовляє до них: Ходім в інше місце, до сіл та околишніх міст, щоб і там проповідувати, бо на те Я прийшов

Перше, чому Ісус навчив Своїх учнів, це силі Його слова. У синагозі Він владою Свого слова вигнав з людини нечистого духа. Завдяки тому, що в словах Ісуса була духовна сила і життя, біля Нього збиралися багато людей. У Нього практично не було вільного часу.

1. Ісус зцілює багатьох (21-34)

У синагозі Ісус допоміг людині, яка страждала від нечистого духа. Зі співчуттям Він торкнувся та зцілив тещу Симона. Через ці події люди побачили, що Він любить і піклується про них. Надвечір усе місто збиралося біля дверей будинку, в якому Він знаходився. Ісус служив їм. Він прийшов у цей світ лікувати хворих, перев'язувати поранених і втішати сумних серцем. Ісус прийшов у цей світ лікувати хворі гріхом душі. У Ісуса не було грошей і хірургічних інструментів, Він допомагав людям Своїм словом.

2. А над ранком, як дуже ще темно було... (35-39)

Ісус працював до пізнього вечора. Проте наступного дня Він піднявся дуже рано на молитву. Для Нього молитва була важливішою за сон. Хоча Ісус був дуже зайнятий і втомився, Він все ж таки знайшов час для зустрічі з Богом рано вранці. Симон вважав, що зціляти людей важливіше, ніж молитися. Але того ранку Ісус шукав і знайшов волю Бога для Свого життя. Завдяки молитві Він не забув справжню мету Свого приходу у світ. Ісус прийшов, щоб проповідувати Євангелію і перемогти сатану. А ви занадто зайняті, щоб молитися?

Молитва: Господь, зміни моє життя силою Твого слова. Навчи мене молитися рано вранці.

Одне слово: Не втрать справжньої мети свого життя

login:
password: