Ходіть, і вернімось до Господа

Осія 6:1-11

(3): І пізнаймо, намагаймось пізнати ми Господа! Міцно поставлений прихід Його, мов зірниці, і Він прийде до нас, немов дощ, немов дощ весняний, що напоює землю

1. Бо Він пошматував і нас вилікує (1-3)

Бог справді любить нас. Інколи він б’є Свій народ, але тільки для того, щоб вони дійсно зцілились. Ми не повинні впадати у відчай, коли Він карає, тому що це найкращий час, щоб ще більше пізнавати Його. Він з’явиться, як вранішня зоря, і ми будемо жити в теплому світлі Його лиця.

2. Бо ваша любов мов та роса, що зникає уранці (4-11)

Північний і південний Ізраїль говорили, що люблять Бога. Але вони швидко змінювали свої почуття, коли це було вигідно. Як Бог може допомогти таким людям? Він посилав вчителів Біблії до них, щоб навчити їх, що Бог милости хоче, а не жертви, і Богопізнання більше від цілопалень. Він хоче праведності, а не насилля. Його слово мов гострий меч. Воно пронизує серце. Він хоче, щоб люди пізнавали Його і тримали Його заповіт.

Молитва:Господи, Твоя любов до мене незмінна і абсолютна, а моя – як вранішня роса. Я приходжу до Тебе сьогодні такий, як я є. Зціли мене і дай Твою вірну любов в моє серце.

Одне слово:Намагаймось пізнати ми Господа

login:
password: