Браття, що ми маємо робити?

Дії 2:37-47

(38): А Петро до них каже: "Покайтеся, і нехай же охриститься кожен із вас у Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів, – і дара Духа Святого ви приймете!"

1. Покайтеся й охрестіться (37-41)

Бог поставив для нас, Свого народу, праведного Спасителя і Царя, але ми відцуралися від Нього через нашу гріховність і гордість. Що ми маємо робити? Спочатку ми повинні усвідомити те, що зробили, і розжалобитися серцем. Тоді ми повинні покаятися, особисто прийняти смерть Ісуса для прощення гріхів та охреститися в Духа Святого, Який змінить нас внутрішньо і зробить царством священиків і святим народом. Це єдиний спосіб врятуватися від цього лукавого роду. Коли Петро проповідував, три тисячі чоловік прийняли його проповідь.

2. Християнське життя (42-47)

Коли ранні християни підтримували спілкування один з одним та Духом Святим, то їх церква стала раєм. Вони вивчали Біблію і зустрічалися щоденно, щоб славити Бога, молитися і підбадьорювати один одного. Вони жертовно віддавали та ділилися тим, що мали. Вони з радістю харчувались разом. Вони позитивно впливали на суспільство.

Молитва:Господи, розжалоби наші серця Своїм словом, щоб ми покаялися, повірили, і сповнилися Святим Духом.

Одне слово:Покайся та віруй в Євангеліє

login:
password: