До останнього краю землі

Дії 1:6-11

(8): Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.

1. Моїми ви свідками будете (6-8)

Учні покладали свою надію на Ізраїль. Також, вони мали надію на земну славу для себе. Але Боже Царство універсальне, до нього прийдуть люди з усіх народів, рас та мов. Воно прийде в визначений Богом час. Учні стануть великими та прославленими, коли наповняться Святим Духом. Вони будуть поширювати Боже Царство до повернення Ісуса. Коли благу звістку проповідують і приймають, Боже Царство поширюється від серця до серця. Тому учні повинні бути місіонерами. Вони повинні стати свідками Воскреслого Христа "в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі".

2. Вознесіння (9-11)

Учні Ісуса спостерігали за Його вознесінням в небеса. Але Він не залишав їх сиротами. З цього часу Він буде діяти з небес через Святого Духа, даючи Своїм боязким учням сміливість завоювати весь світ. Він прийде знову на хмарах слави, щоб принести кінець світу.

Молитва: Господи, допоможи мені засвідчувати Твою Євангеліє до останнього краю землі, аж доти, поки Ти не прийдеш знову.

Одне слово: Засвідчуй про Ісуса; поширюй Його Царство

login:
password: