Сьогодні народився Спаситель

Луки 2:1-20

(11): Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь

1. Немовля в яслах (1-7)

Коли імператор видав наказ про проведення перепису, всі повинні були піти й зареєструватися. Незважаючи на наближення родів, Йосип та Марія вимушені були йти в Віфлеєм. Віфлеєм був переповнений, і вони не змогли знайти кращого місця, ніж печера для тварин. Спаситель світу, Цар царів, Всемогутній Бог народився серед тварин. Щоб жити разом з грішниками, Святий Бог змирив Себе й став маленьким і слабким дитям, якого поклали в годівницю для тварин. Бог прийшов, щоб жити з нами - це блага звістка для нас.

2. Народився для вас Спаситель (8-20)

Ангол, що явився пастухам, сказав їм ще більшу добру новину. Ісус, що народився нині, не просто прийшов, щоб зрозуміти страждання людей. Він прийшов, щоб стати нашим Спасителем, щоб відновити стосунки грішників з Богом. На Хресті Ісус зруйнував владу диявола, і тепер кожен може прийти через Нього до Бога, розкаятися, та отримати від Бога прощення і вічні стосунки з Богом. Анголи співали: “Слава Богу на висоті, і на землі мир, у людях добра воля!”. Це те, що зробив Ісус - прославив Бога на небесах, відновив мирні стосунки між Богом й всім створінням та дав можливість Богу явити людям Свою добру волю. Це - справжня добра звістка.

Молитва:Господи, дякую Тобі за мого Спасителя Ісуса Христа, що прийшов відновити мої відносини з Тобою, що змирив Себе, що завжди перебуває з нами. Це дійсно добра новина для нас.

Одне слово:Народився для нас Спаситель

login:
password: