Обітниця назіра і благословення

Числа 6:1-27

(24-26): Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!

1. Обітниця посвячення (1-21)

Є час, коли Божій людині потрібно залишитися віч-на-віч з Богом для духовного тренування та спілкування з Господом. В наш час нам не обов'язково в деталях слідувати правилам обітниці назіра, але на деякий час залишити світ для духовного тренування і спілкування з Богом буває дуже корисно для духовного зростання. В Біблії є декілька прикладів людей, що брали обітницю назіра, наприклад Самсон та Іван Хреститель. Також, напевне, апостол Павло двічі складав обітницю назіра (Дії 18:18, 21:24-26).

2. Благословення священика (22-27)

Ми можемо отримати успіх у всіх наших справах, досягти всього запланованого, мати прекрасну сім'ю, але якщо в нашому житті немає Божого благословення, тоді ми ніколи не матимемо миру в серці і все життя буде пусте та наповнене марнотою. Щоб мати Боже благословення, ми повинні бути Божими людьми та носити ім'я Господа.

Молитва: Господи, я хочу належати Тобі. Допоможи мені проводити час з Тобою. Благослови мене, і я буду благословенним і благословенням для інших

Одне слово: Господь поблагословить тебе, і нехай буде милостивий до тебе

login:
password: