Біблія Адама

Буття 2:15-17

(17) Але з дерева знання добра й зла - не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно помреш!

1. Щоб обробляти його та доглядати його (15)

Бог створив людину для місії. Він помістив її в саду Едемському, щоб обробляти та доглядати його. Людина має володарювати на землі, як пастир та хороший управляючий одного саду.

2. Божа суверенна заповідь (16-17)

Божа заповідь складалася з двох частин: по-перше, людина вільна. "Із кожного дерева в Раю ти можеш їсти". Бог - Господар саду - надав людині повну свободу, щоб насолоджуватися нею сповна. Людина, яка усвідомлює, що все, що вона має, - це дар Божий, і дякує за нього, живе щасливо. По-друге, Бог встановив обмеження свободи «не їж від нього...» Це обмеження робить людину дійсно вільною, бо вона вільна під владою Бога. Якщо людина не приймає Божий суверенітет, вона стає рабом грішних бажань, рабом інших людей та матеріального світу. Коли людина добровільно обирає коритися Божим заповідям, в світі і в її житті встановлюється духовний порядок. Бог попередив людину про жахливі наслідки непокори.

Молитва:Небесний Батьку, дякую Тобі за Біблію. В ній говориться про Твою любов до мене і про те, як можна жити щасливо в цьому світі.

Одне слово:Люби Бога; корися Його слову

login:
password: