Блаженна Людина

Псалми 32:1-11

(1,2): Блаженний, кому подарований злочин, кому гріх закрито, блаженна людина, що Господь їй гріха не залічить, що нема в її дусі лукавства!

1. Провину мого гріха Ти простив (1-5)

Через гріх життя Давида наповнилось цілоденним зойком. Він намагався прикрити свої гріхи виправданнями та брехнею, але від того гріхи нікуди не дівались. Через його брудний гріх, відносини Давида зі Святим Богом були розірвані. Замість них він взнав важку Божу руку, що тяжіла над ним день і ніч. Але Давид довірився Божій любові і відкрив Йому свій гріх. Бог пробачив його гріхи і покрив їх святою Кров'ю Ісуса Христа. Коли Давид отримав чисту совість, він став блаженною людиною, більше йому не треба було брехати ні собі, ні іншим.

2. Ти покрова моя (6-11)

Давид закликає усіх побожних людей молитися Богу доки не знайдуть Його. Бог - то наш захист і визволення в бурях та нещастях. Давид закликає нас не впиратися, йдучи до Бога, а з радістю приходити до Нього. Довіритись Його незмінній любові та радіти в Ньому.

Молитва: Господь, я радію лиш в Тобі. Зараз я приношу Тобі ярмо мого гріха і нечисту совість. Покрий їх святою Кров'ю Ісуса Христа.

Одне слово: Прощення - найбільше благословення

login:
password: