Святкуй милість Бога

Повторення Закону 16:1-22

(16): Три рази в році вся чоловіча стать буде з'являтися перед лице Господа, Бога твого, у місці, яке Він вибере: у свято Опрісноків, і в свято Тижнів, і в свято Кучок, і ніхто не буде бачений перед лицем Господнім упорожні

1. Святкуй Пасху (1-8)

Життя в обіцяній землі повинне бути радісним святкуванням милості Бога. Ізраїльтяни повинні були три рази на рік збиратися разом в місці, що вибере Господь, щоб принесити добровільні жертви і радіти перед Господом. Пасха повинна відзначатися як нагадування про те, що вони були рабами в Єгипті, і що Бог звільнив їх Своєю всемогутньою рукою. Ми також повинні пам'ятати рятівну милість Бога і радіти.

2. Свято Тижнів (9-12)

Це свято подяки відзначався через сім тижнів після початку збору врожаю. Це був час, щоб підтвердити, що врожай - благословення Бога, і щоб дякувати Йому.

3. Свято Кучок (13-22)

Це свято відзначається в кінці збору врожаю. Протягом семи днів ізраїльтяни повинні були жити в невеликих наметах, в яких вони жили в пустелі, і згадувати милість Бога. Божа милість робить життя вибраного народу в обіцяній землі радісним, тому люди повинні поступати за законом Бога і служити Єдиному Богу.

Молитва: Господь, допоможи мені пам'ятати Твою милість і зберігати подяку в серці.

Одне слово: Пам'ятай милість Бога і радій

login:
password: