Ти святий народ для Господа

Повторення Закону 14:1-29

(2): бо ти святий народ для Господа, Бога твого, і Господь тебе вибрав, щоб був ти Йому вибраним народом зо всіх народів, що на поверхні землі

1. Святі люди Божі (1-21)

Бог змінював недисципліноване плем'я колишніх рабів у святих людей, що можуть бути царством священників. Закони про чистих та нечистих тварин Бог дав не заради фізичного здоров'я. Бог хотів навчити ізраїльтян не йти за традиціями хананеїв, а слухатися Його слова. Їжа дуже важлива. Коли Божі люди слухаються Його в питаннях їжі, вони зможуть слухатися Його в усьому. Бог використовував ці закони, щоб виховувати Свій народ; згодом Ісус оголосив усе чистим (Мк. 7:29).

2. Щоб поблагословив тебе Господь (22-29)

Десятина - це 1/10 частина прибутку, яку ми маємо віддати Господові. Серце людини знаходиться там, де її гаманець. Десятину треба було використовувати у два способи. Щороку частину використовували, щоб разом їсти і радіти у Божій присутності; кожен третій рік десятина відкладалася для нужденних. Люди Божі не мають бути егоїстами. Бог хоче, щоб Його народ пам'ятав про ближніх.

Молитва:Господи, дякую, що кров'ю Ісуса Христа Ти зробив мене святою людиною. Допоможи приймати Твоє тренування й зростати в святості.

Одне слово:Живіть як святі люди Божі

login:
password: