Судовий престол Христа

2 Коринтянам 5:1-10

(10): Бо мусимо всі ми з'явитися перед судовим престолом Христовим, щоб кожен прийняв згідно з тим, що в тілі робив він, чи добре, чи лихе.

1. Наша небесна будівля (1-8)

Кінцева мета нашого земного мандрування - небесне царство. В цьому світі ми живемо в наметі, але наш небесний дім вічний. Він побудований Богом. Бог створив нас для того, щоб ми жили з Ним. Тому ми бажаємо повернутися додому. Ми прагнемо зустрітися з Ісусом. Ми перебуваємо в смертних тілах, але одного дня отримаємо нетлінні тіла. Ми не повинні боятися смерті, тому що воскреслий Ісус переміг смерть. Смерть поглинута життям. Як ми можемо це знати? По-перше, Бог дарував нам завдаток Святого Духа, через Якого ми відчуваємо смак Неба. По-друге, ми знаємо вірою. Бог обіцяв, тому ми віримо. Ми ходимо вірою, а не видінням.

2. Бути Йому любими (9-10)

Ми повинні поставити собі за мету - бути любими Богу, тому що всі без виключень повинні з'явитися перед судовим престолом Христовим, щоб кожен прийняв згідно з тим, що в тілі робив він. Моя надія в Його Царстві, а не в цьому світі.

Молитва: Господь, дякую Тобі за Твого Духа. Допоможи мені йти за Тобою вірою і поставити своєю метою - бути любим Тобі у всьому.

Одне слово: Моя мета - бути любим Ісусу

login:
password: