Люби Господа усім серцем

Повторення Закону 6:1-25

(5): І люби Господа, Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю!

1. Люби Господа, Бога твого (1-12)

Бог дав Своєму народу закон, тому що любив їх. Люди, які бережуть закон Божий, отримають Боже благословення. Бог хоче, щоб Його люди любили і поважали Його. Бог не хоче поверхневого поклоніння без серця. Він хоче, щоб ми корились Божим законам, тому що ми любимо Бога усім серцем, усією душею, усією силою своєю. Бог хоче, щоб ми зберігали Його слово в серці і навчили йому своїх дітей.

2. Бійтесь Бога і Йому одному служіть (13-25)

Бог заздрісний. Він ненавидить ідолослужіння в будь-якій формі. Бог обіцяв Ізраїлю перемогу над сильними мешканцями Ханаану лише в тому випадку, коли вони боятимуться Його і зберігатимуть Його закони. Коли Божий народ збагатіє і житиме зручно в новій землі, з'явиться небезпека забути свою колишню вбогість і милість Бога, що Він зробив для них. Ми маємо пам'ятати велику Божу роботу, здійснену заради нашого спасіння, і вчити наших дітей відчуттю історії, тому що це є життя для нас і для них.

Молитва:Господь, я пам'ятаю Твою велику любов в моєму житті. Допоможи мені любити Тебе і служити Тобі від усього серця, усією душею і силою.

Одне слово:Люби Бога і виконуй Його заповіді

login:
password: