Ісус скуштував смерть за мене

Євреям 2:5-13

(9): Але бачимо Ісуса, мало чим уменшеним від Анголів, що за перетерплення смерти Він увінчаний честю й величністю, щоб за благодаттю Божою смерть скуштувати за всіх

1. Ісус - наше спасіння (5-9)

Восьмий псалом прославляє Бога, Який створив людину по Своєму образу і поставив її володарем над всім. Але, не зважаючи на це, люди не керували світом, а повстали проти Бога і стали рабами гріха. Тоді Бог послав Свого Сина виконати пророцтво цього псалма. Він послав Його в світ як людину, поставивши Його мало чим уменшеним від Анголів. Ісус зазнав смерть, так що, благодаттю Божою, скуштував смерть за всіх. Тоді Бог воскресив Його з мертвих і увінчав славою і честю. Таким чином, Він переміг гріх і смерть і все підкорив під ноги Свої.

2. Ісус приводить багато синів до слави (10-13)

Бог послав Свого Сина нашим Спасителем. Ісус, Син Бога, прийняв смерть на хресті. Через страждання він навчився послуху, і для всіх, хто слухняний Йому, спричинився для вічного спасіння (Євр. 5:8,9). Ісус прийшов не для того, щоб бути чудовим, Він прийшов як людина, як і всі ми. Він назвав Себе нашим братом. Своєю смертю і воскресінням Він робить нас святими, веде до Бога і слави.

Молитва:Господь Ісус, дякую Тобі за те, що Ти прийшов як мій брат, щоб страждати і померти за мої гріхи.

Одне слово:Ісус - мій Спаситель і Цар

login:
password: