Люби Бога всім серцем

1 Царів 11:1-13

(9): І розгнівався Господь на Соломона, бо його серце відхилилося від Господа, Бога Ізраїлевого, що два рази йому являвся

1. Соломон полюбив багатьох чужоземних жінок (1-8)

Соломон зібрав великий горем з іноземних жінок. В той час царі заводили гореми, щоб показати свою велич. Хоча Госполь попереджував щоб його люди не одружувалися з невірними, але Соломон проігнорував це попередження. Можливо, він вважав себе достатньо сильним і мудрим, щоб розібратися з жінками. Але іноземні жінки прихилили серце Соломона до своїх богів, і серце Соломона не було з Богом. Він збудував храми і жертівники, щоб його жінки могли служити своїм богам.

2. Господь розгнівався на Соломона (9-13)

Бог хоче, щоб наші серця належали лише Йому. Коли Соломон віддав своє серце своїм жінкам, його життя стало компромісним. В нього було багато людської мудрості, але він забув, що початок мудрості - страх Господній, а справжня мудрість - покора Божому слову. Бог наказав Ізраїля за гріхи Соломона.

Молитва: Господи, допоможи мені мати істину мудрість, яка приходить від любові і страху перед Богом. Допоможи мені жити в згоді з Твоїм словом.

Одне слово: Слідуй за Богом усім серцем

login:
password: