Сім чаш гніву Божого

Об’явлення 16:1-21

(5,6): І почув я Ангола вод, який говорив: Ти праведний, що Ти є й що Ти був, і святий, що Ти це присудив! Бо вони пролили кров святих та пророків, і Ти дав їм напитися крови. Вони варті того!

1. Та в учинках своїх не покаялись (1-11)

Бог хоче, щоб всі люди врятувалися. Але для цього необхідно, покаятися і віддати славу Богу. Перші п'ять Анголів вилили на землю чаші Божого гніву, які привели до серйозних катаклізмів. Вони нагадують Єгипетські кари. Однак вони доторкнулися лише тих, хто мав на собі знамено звірини. Ці люди знали, від Кого виходило покарання, але не покаялися, а зневажали Бога. Тепер їм було дійсно дуже тяжко розкаятися.

2. Армагеддон (12-21)

Ми беремо участь в духовній війні проти всякого зла. Битва при Армагеддоні стане розв'язкою цього довгого конфлікту. Нам слід змагатися добрим подвигом віри, знаючи, що перемога - на нашому боці. Земні уряди і царства послухалися лжепророків і виступили на війну проти Вседержителя Бога. Велике місто, що представляє світову владу того часу, розпадеться на частини під час землетрусу. Всі політичні системи і безбожні уряди будуть зруйновані. Ісус прийде несподівано, як злодій вночі. Ми повинні не спати очікуючи Його

Молитва: Господи, допоможи мені бути готовим до Твого другого приходу

Одне слово: Змагайся добрим подвигом віри, не спи

login:
password: