До Ефеської церкви - згадати першу любов

Об’явлення 2:1-7

(5): Отож, пам'ятай, звідки ти впав, і покайся, і вчинки давніші роби. Коли ж ні, то до тебе прийду незабаром, і зрушу твого свічника з його місця, якщо не покаєшся

1. Праця й терпіння (1-3)

Перше послання Христа призначалося церкві в Ефесі. Воно також стосується всіх віруючих, які трудяться для Господа й страждають заради того, щоб залишитися вірними Йому. Ісус бачив їхню працю й терпіння. Вони залишалися вірними Ісусу і не терпіли тих, чиє вчення не ґрунтувалося на Біблії. Вони переносили страждання заради ім'я Ісуса до кінця. Але в одному вони повинні були покаятися.

2. Не залишай першу любов (4-7)

Це добре, що ми ненавидимо те, що ненавидить Ісус. Але наші серця повинна наповнювати любов, а не само-праведний осуд інших. Насамперед ми маємо любити Ісуса й інших віруючих, трудитися заради ім'я Ісуса і не знемагати. Ми повинні покаятися в тому, що наші серця зачерствіли, і служити Ісусу й іншим з радістю, як робили це спочатку.

Молитва:Господи, допоможи мені трудитися і переносити страждання заради імені Ісуса. Прости мене за те, що моє серце зачерствіло і даруй любляче серце Ісуса.

Одне слово:Покайся, не знемагай, терпи й люби

login:
password: