І тим Мене випробуйте

Малахія 3:6-18

(10): Принесіть же ви всю десятину до дому скарбниці, щоб страва була в Моїм храмі, і тим Мене випробуйте, промовляє Господь Саваот: чи небесних отворів вам не відчиню, та не виллю вам благословення аж надмір?

1. “Чи Бога людина обманить?” (6-9)

Бог з милістю промовляє до Своїх людей: “Верніться ж до Мене, і вернусь Я до вас!” В чому ми повинні повернутись? Ми повинні навернутися до Бога, принесши Йому десятину. Так ми визнаємо Його право на наше життя. Авраам віддав десятину Мелхиседеку, показавши таким чином свою відданість Всевишньому Богу (Бут.14). Ми повинні приходити до Бога з серцем розкаяння, приносячи свої десятини як свідчення того, що повністю належимо Йому. Все, що ми маємо - це Його власність.

2. “Чи небесних отворів вам не відчиню” (10-18)

Бог запрошує людей випробувати Його. Він благословить тих, хто принесе Йому десятини, так щедро, що в них не буде місця де можна було б скласти всі благословення Господа. Але Він покарає тих, що обкрадають Його, тих, що втратили страх Божий. Він зробить відмінність між тим хто служить Богу та тим хто не служить Йому.

Молитва:Господи, Ти створив мене та спас мене. Я повністю належу Тобі. Я вірю, що Ти благословиш всіх, хто визнає Тебе владикою свого життя.

Одне слово:Не обманюй Бога; Випробуй Його в цьому

login:
password: