Так бо полюбив Бог світ

Івана 3:16-21

(16): Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне

1. Не засудити, але спасти (16-18)

Бог любить усіх людей в світі. Він любив також і Никодима. Він виявив Свою любов в тому, що послав померти на хресті за гріхи світу Свого улюбленого Сина. Всі ми плаваєм в морі смерті черз свої гріхи. Ісус прийшов, щоб спасти усіх людей, які довіряють Йому Своє спасіння. Приймаючи Ісуса, ми приймаємо Божу люблячу руку, що спасає нас. Ісус дарує нам вічне життя. Але якщо ми відкидаємо Ісуса, то підпадаємо під засудження, не тому, що Бог засуджує нас, а тому, що вже засуджені через свої гріхи.

2. Ідіть до світла (19-21)

Йти до світла означає покаятись та прийти до Ісуса. Люди відкидають Ісуса тому, що люблять пітьму та не хочуть кидати гріх. Горді люди не хочуть, щоб їхні гріхи виявились в Божому світлі, та не хочуть покаятись. Та ті, хто любить істину, приходять до світла не залежно від того, чого це їм коштує.

Молитва:Господи, дякую Тобі за Твою любов та благодать, якими Ти спас мене від гріха. Допоможи мені жити в Твоїм світлі з розкаянним серцем.

Одне слово:Бог любить навіть мене

login:
password: