Він проти надії увірував у надії

до Римлян 4:13-25

(18): Він проти надії увірував у надії, що стане батьком багатьох народів, за сказаним: Таке численне буде насіння твоє!

1. "І станеш ти батьком багатьох народів" (13-17)

Віра Авраама принесла плоди не тільки в його житті. Завдяки їй , його нащадки змогли отримати обіцяну спадщину. Але гарантом цієї спадщини є не закон, бо "закон чинить гнів". Замість цього, спадок передається усім його нащадкам через праведність віри. Авраам є нашим батьком, і усі ми – його нащадки по вірі.

2. Віра в воскресіння (17-25)

Якою була віра Авраама? Він проти надії увірував у надії на те, що Божі обіцянки – правда. Перед ним стояв факт того, що і він сам, і його дружина Сарра були вже надто старі, щоб мати дітей. Однак він не сумнівався в Божих обітницях. Він вірив, що Бог може оживляти мертвих. Це віра, яка була зарахована йому в праведність. Віра, яку Бог зараховує в праведність нам, – це віра, що Бог воскресив нашого Господа Ісуса Христа з мертвих.

Молитва: Господи, дякую за те, що Ти звільнив мене від гріхів, виправдав і через віру в смерть і воскресіння Ісуса віддав мені світ у спадок.

Одне слово: Віра однієї людини приносить великий плід

login:
password: