Виллю Я Духа Свого

Йоїл 2:18-3:5

(3:1): І буде потому, виллю Я Духа Свого на кожне тіло, і пророкуватимуть ваші сини й ваші дочки, а вашим старим будуть снитися сни, юнаки ваші бачити будуть видіння

1. Бо велике Господь учинив! (2:18-27)

Коли народ Божий благатиме милості у Господа, Він почує. Бог вчинить велике для них. Він віддалить армію сарани в море і відновить землю. Дерева та виноград принесуть плоди, а врожай зерна буде рясним. Дикі звірі будуть радіти. Божий народ пізнає, що Він – Бог, і немає іншого. Люди прославлять Його ім’я, бо Він живе серед Свого народу.

2. І буде по тому… (3:1-5)

Бог вилив Свого Духа, після смерті Ісуса за гріхи людини і Його воскресіння, як і обіцяв (Ів.7:39). Дух Божий пробуджує людські серця. Люди, які раніше думали тільки про свою насолоду, будуть пророкувати – вчити слову Бога. Старі, мрії яких давно померли, знову будуть бачити сни. Юнаки, що раніше думали тільки про тілесні задоволення, будуть мати великі видіння. Кожен, хто кликати буде Господнє Ім'я, той спасеться (Рим.10:13; Дії 2:21). Господь виливає Свій Дух на того, хто покаявся.

Молитва:Господь, пробач мої гріхи і дай мені Твого Святого Духа. Постав останок людей, що мріють Твоїми мріями і мають Твоє видіння на світ.

Одне слово:Клич ім’я Господнє

login:
password: