Чи справедливе слухатися людей більше, ніж Бога?

Дії 4:13-22

(19): І відповіли їм Петро та Іван, та й сказали: Розсудіть, чи це справедливе було б перед Богом, щоб слухатись вас більш, як Бога?

1. Ці люди з Ісусом були (13)

Петро та Іван були сільськими хлопцями без будь-якої освіти. Вони були самими звичайними. Але їхня сміливість була надзвичайною. Юдейські лідери були вражені ними. Що зробило їх особливими? Те, що вони були з Ісусом. Релігійні лідери помітили це.

2. Вони вирішили послухатись Бога (14-22)

Синедріон не знав, що робити. Чоловік, що 40 років був кривим, отримав зцілення, народ славив Бога, а Ісусова Євангелія поширювалася. Вони вирішили використати свою владу верховних релігійних лідерів. Вони заборонили Петру й Івану говорити про Ісусове Ймення. Але Петро та Іван відмовилися, хоча і поважали їхній авторитет. Вони не могли не говорити про те, що вони бачили і чули. Вони поставили релігійним лідерам контрпитання: з Божої точки зору правильно слухатися Бога чи їх?

Молитва: Господи, допоможи мені проводити час з Богом щодня в молитві та вивченні Біблії. Допоможи мені слухатися Тебе та безкомпромісно навчати Твоєму слову істини.

Одне слово: Вони були з Ісусом

login:
password: