Угодне Ісусові

Филип'янам 2:19-30

(20,21): Бо я однодумця не маю ні одного, щоб щиріше подбав він про вас. Усі-бо шукають свого, а не Христового Ісусового

1. Тимофій шукав Ісусового (19-24)

Павло взяв Тимофія, юнака з Лістри, за співробітника під час його другої місіонерської подорожі. Подорожуючи з Павлом, він пізнав його любов до Ісуса і його пастирське серце до Божого народу. Тимофій залишився з Павлом у Римі. В той час, як більшість людей жили егоїстично і переймались лише власними справами, Тимофій шукав Ісусового. Він був духовним сином Павла, жертовно служачи разом з Павлом для справи Євангелії. Він був цінним для Бога чоловіком.

2. Епафродит був співбойовником (25-30)

Епафродит був родом з Филип. Він приніс листи і подарунки до Павла у в'язницю і, очевидно, сильно захворів у Римі. Павло визнає його за брата, співробітника і співбойовника. Він був вартий поваги, бо наражав своє життя на небезпеку і був близький до смерті, служачи Христу.

Молитва: Господи, прошу, допоможи мені хоча б один день шукати Ісусового перш, ніж свого власного. Зроби мене воїном Ісуса Христа, щоб я міг виконати Твою роботу, піклуючись про одну душу в Ім'я Ісуса.

Одне слово: Щиро перейматись роботою Бога

login:
password: