Виконуйте своє спасіння

Филип'янам 2:12-18

(12): Отож, мої любі, як ви завжди слухняні були не тільки в моїй присутності, але значно більше тепер, у моїй відсутності, зо страхом і тремтінням виконуйте своє спасіння

1. Бог працює в вас (12-13)

Вірш 12 говорить: "Отож, мої любі, як ви завжди слухняні були не тільки в моїй присутності, але значно більше тепер, у моїй відсутності, зо страхом і тремтінням виконуйте своє спасіння.". Ми повинні зо страхом і тремтінням виконувати своє спасіння так само, як ми наслідуємо Ісуса в покорі і послуху. Чи можемо ми робити це своїми силами? Ні. Бо то Бог по Своїй милості викликає в нас і хотіння, і чин за доброю волею Своєю. Виконуючи наше спасіння, ми повинні покладатись на Бога.

2. Додержуючи слово життя (14-18)

Християни Филип жили серед лукавого і розпусного роду. Але вони не наслідували його. Більше того, вони наслідували приклад Ісуса, додержуючи слово життя. Тримаючи слово життя серед лукавого і розпусного роду, вони сяяли, як світила в світі.

Молитва:Господи, прошу допоможи мені виконувати своє спасіння, покладаючись на Тебе. Допоможи мені сяяти, як світило в цьому лукавому і розпусному роді, додержуючи слово життя.

Одне слово:Сяяти як світила

login:
password: