Бог рятує Даниїла

Даниїл 6:11-29

(27-28): Від мене виданий наказ, щоб у всьому пануванні мого царства тремтіли та боялися перед Даниїловим Богом, бо Він Бог Живий і існує повіки, і царство Його не буде зруйноване, а панування Його аж до кінця. Він рятує та визволяє, і чинить знаки та чуда на небі та на землі, Він урятував Даниїла від лев'ячої сили

1. Цар сильно засмутився (12-17)

Коли цар почув, що Даниїл порушив його веління і тепер повинен вмерти, то він сильно засмутився. Він вирішив будь-що врятувати Даниїла, але згідно з законами Персів та Мідян, він не міг скасувати власний наказ. З тяжким серцем цар наказав привести Даниїла та кинути його в лев’ячу яму. Коли принесли камінь та клали його на отвір ями, Дарій сказав Даниїлу: «Твій Бог, що ти Йому служиш, Він завжди врятує тебе»!

2. «Бо він вірував у Бога свого» (18-29)

В ту ніч цар не міг ані їсти, ані спати, навіть дивитися телевізор. На світанку він зіскочив з ліжка та побіг до ями, відкрив її та сумним голосом покликав Даниїла. Дарій зрадів, коли Даниїл відгукнувся та розповів йому про те, як Бог послав Свого Ангола, який позамикав пащі левів. Цар наказав кинути до левів тих, хто його обманув. Потім цар прославив Бога і написав всім народам своєї імперії, щоб вони тремтіли та боялися перед Даниїловим Богом. Через приклад життя віри Даниїла, поганський цар також повірив у Живого Бога.

Молитва:Господи, допоможи мені довіряти Тобі в будь-якій ситуації

Одне слово:«Він Бог Живий»

login:
password: