Не бійся людей

Матвія 10:24-33

(28): І не лякайтеся тих, хто тіло вбиває, а душі вбити не може; але бійтеся більше того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєнні

1. Учень не більший за вчителя (24,25)

Для нас достатньо бути, як Ісус. Ми повинні бути схожими на Нього в його милості та любові. І ми повинні очікувати нерозуміння та нехтування, як Він.

2. Бійтеся тільки Бога (26-31)

Страх - величезна зброя диявола, яка утримує людей в путах. Але слуги Бога не повинні боятись людей чи смерті. Ми повинні боятись Бога. Боятись Бога означає любити його. Він любить нас та знає про нас усе, навіть скільки волосся у нас на голові. Він бачить навіть горобця, тому я знаю, що Він бачить і мене. Коли ми боїмося та любимо Бога в наших серцях, тоді всі наші внутрішні страхи щезнуть та ми отримаємо свободу.

3. Визнання Ісуса перед людьми (32,33)

Мало лише перемогти внутрішній страх перед людьми. Ісус хоче, щоб Його слуги свідчили про Нього перед усіма людьми. Таким чином Євангелія спасіння розповсюдиться на увесь світ.

Молитва:Господь, пробач мені мої страхи. Навчи моє серце любити та боятись Тебе так, щоб я міг вільно визнавати Тебе всюди, завжди і перед усіма.

Одне слово:Бійся Бога та будь вільним

login:
password: