Для Філядельфійської церкви відчинені двері

Об’явлення 3:7-13

(8): Я знаю діла твої. Ось Я перед тобою дверей не зачинив, і їх зачинити не може ніхто. Хоч малу маєш силу, але слово Моє ти зберіг, і від Ймення Мого не відкинувся

1. Ісус має ключа (7,8)

Ісус має право відчиняти й зачиняти двері. Він відчиняє двері в Небесне Царство для кожного, хто вірує у Нього. Також Господь відчиняє двері для плідного служіння, якщо ми уповаємо на Нього. Коли Він зачиняє одні двері, то відчиняє інші. Ми повинні зберігати Його слово й сповідувати Його Господом, тоді Він відчинить для нас двері, які ніхто не зможе зачинити. Не потрібно дивитися на себе, потрібно довіряти Господу і двері будуть відчинятися.

2. "Я збережу тебе" (9-13)

Під час страждань через переслідування ми повинні пам'ятати наказ і обіцянку Ісуса. Його наказ в тому, щоб ми терпляче переносили гоніння, а обіцянка - зберегти нас в годину випробування. Ніколи не можна мати сумніви в любові Ісуса. Ісус прийде удруге, щоб встановити новий Єрусалим - Своє Царство на землі. Його перемога буде повною.

Молитва:Господь, навчи мене не падати духом перед зачиненими дверима, а даруй віру, щоб входити через двері, відчинені Тобою.

Одне слово:"Я відчинив перед тобою двері"

login:
password: