Царі й священики для служіння Богові

Об’явлення 1:1-8

(5,6): та від Ісуса Христа, а Він Свідок вірний, Первенець з мертвих і Владика земних царів. Йому, що нас полюбив і кров'ю Своєю обмив нас від наших гріхів, що вчинив нас “царями, священиками Богові” й Отцеві Своєму,- Тому слава та сила на вічні віки! Амінь

1. "Блаженний, хто читає" (1-3)

Бог дав слова цієї книги для того, щоб підбадьорити всіх віруючих у часи страждань і переслідувань. Ісус послав Ангела Своєму рабові Іванові, щоб показати йому, що буде незабаром. Іван свідчить у своїй книзі про те, що він бачив: про слово Бога й свідчення Ісуса. Той, хто читає слова цієї книги й приймає їх у своє серце, буде благословенний.

2. Ісус - Альфа й Омега (4-8)

Ісус - це початок і кінець усього. Усе створене Ним. Він Той, Хто є, Хто був, і Хто має прийти. Він - Вірний Свідок для померлих і воскреслих, Котрий прийде знову на хмарах слави. Він любить нас і звільнив від гріхів Своєю Кров'ю, щоб ми служили Йому як священство царське. Ісус звільнив нас, тому ми істинно вільні. Тепер наш священний обов’язок полягає в тому, щоб донести знання про Бога й рятівну справу Христа до хворого гріхом світу (Рим.15:26; 1 Пет.2:9).

Молитва:Господь, дякую Тобі за любов і благодать Ісуса, Котрий звільнив нас від гріха Своєю Кров'ю. Зроби нас священством царським.

Одне слово:Священство царське.

login:
password: