Ваші тіла - це Божий храм

1 Коринтянам 6:12-20

(19,20): Хіба ви не знаєте, що ваше тіло то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте, і ви не свої? Бо дорого куплені ви. Отож прославляйте Бога в тілі своєму та в дусі своєму, що Божі вони!

1. Не все на пожиток (12-14)

Оскільки ми живемо не під законом, а під благодаттю, ми не маємо дотримуватися дієти, але не можна дозволяти їжі, пияцтву, наркотикам або хіті володіти нами. Наші тіла належать Богу, і настане час, коли ми отримаємо нові воскреслі тіла. До цього часу заради Ісуса ми повинні берегти свої тіла в чистоті. Іноді грішні звички хочуть знову заволодіти нами. Але ми перемагаємо їх силою Бога, Який воскресив Ісуса із мертвих.

2. Ви не свої (15-20)

Статеві стосунки створив Бог. Він подарував людству великий дар - шлюб, коли чоловік та жінка створюють сім'ю та стають однією плоттю. Але Він суворо заборонив розпусту, тому що вона опоганює наш союз з Христом. Наші тіла належать Богові. Він дорого купив нас. Наші тіла - це храм Святого Духа, а розпуста опоганює Божий храм. Ми повинні берегти в чистоті наш союз із Христом та бути з Ним одним духом. Павло наказує нам втікати розпусти і славити Бога в наших тілах.

Молитва: Господи, допоможи мені прославляти Тебе своїм тілом. Даруй мені силу залишити погані звички.

Одне слово: Прославляй Бога своїм тілом

login:
password: