Ісус кличе дванадцятьох

Матвія 10:1-10

(7): А ходячи, проповідуйте та говоріть, що наблизилось Царство Небесне

1. Ісус закликає дванадцятьох (1-4)

Ісус молився за робітників для жнив, а потім покликав дванадцятьох учнів. Це були ті люди, за яких Bін буде молитись та виховувати до тих пір, поки вони не виростуть пастирями та вчителями Біблії для людей, що блукають в гріхах. Учні повинні були рости до тих пір, поки вони самі не зможуть виховувати учнів. Запам'ятайте їх імена. Кожен з них став пастирем для таких людей, як і він сам.

2. Ісус виховує дванадцятьох (5-10)

Ісус дав Своїм учням духовну владу над злими духами та силу зцілювати від хвороб (1). Він обмежив їх в тому, що потрібно взяти з собою та куди йти, тому що це була тренувальна місія. Вона потрібна була для зростання учнів. Ісус послав їх тільки до втрачених ягнят дому Ізраїлевого, пізніше Він пошле їх по всьому світу. Ісус не хотів, щоб учні залежали від матеріальних речей, щоб довіряли лише Богу. Вчитель сказав учням проповідувати добру звістку: "Наблизилось Царство Небесне" та розділити Божу любов з тими, хто потребує її.

Молитва: Господи, навчи мене залежати від Твого слова та Твого Духу, а не від своїх власних бажань та матеріальних речей. Допоможи мені проповідувати Твоє Євангеліє та розділити Твою любов з іншими.

Одне слово: Учні повинні коритися Ісусу

login:
password: