Ісус зцілює хворих

Матвія 4:23-25

(23): І ходив Він по всій Галілеї, по їхніх синагогах навчаючи, та Євангеліє Царства проповідуючи, і вздоровляючи всяку недугу і всяку неміч між людьми

1. Ісус проповідує Євангеліє (23)

Ісус сконцентрував Свою увагу на вихованні учнів; Його класними кімнатами були запорошені дороги і маленькі села Галілеї. Він проповідував Євангеліє Царства Небесного всім хворим духовно і фізично людям, кого зустрічав на шляху. Його зцілюючий дотик був благою звісткою. Божа любов до цих хворих, пригноблених людей, забутих світовими правителями, була благою звісткою.

2. Натовпи людей приходили до Ісуса (24-25)

Блага звістка про Божу любов та силу спасіння розповсюджувалася. Тому натовпи нещасних людей зі всілякими проблемами приходили до Ісуса. Вони приходили з усіх частин Палестини і Сірії. Кожен, хто зустрічав Ісуса, йшов від Нього здоровим, радісним і умиротвореним. Багато хто звільнявся від ланцюгів і влади сатани.

Молитва:Господь, хай блага звістка Твого Царства наповнює моє серце, моє життя і буде на моїх вустах. Навчи мої руки і ноги ходити шляхами, які відкривають Твою любов.

Одне слово:Прихід Ісуса - блага звістка

login:
password: