Хрещення Ісуса

Матвія 3:13-17

(15): А Ісус відповів і сказав йому: "Допусти це тепер, бо так годиться нам виповнити усю правду". Тоді допустив він Його

1. Виповнити усю правду (13-15)

Ісус прийшов хреститися до Івана. З людської точки зору, Ісус повинен хрестити Івана. Але Ісус мав почуття історії. Він не прийшов творити Свою волю. Він прийшов виконати обіцянку Бога і виконати викупну історію Бога. Іван був передвісником в Божій історії, тому Ісус просив Івана хрестити Його. Євангеліє - це Євангеліє Бога; Ісус був слугою Бога.

2. Це Син Мій Улюблений (11-17)

Ісус - Син Бога. Він прийшов виконати волю Батька. Бог любив Свого Сина. Але Він також любив безпорадних, грішних людей, тому Він послав Свого Сина померти на хресті за гріхи всього світу. Після хрещення Ісус отримав Свою Месіанську місію, і Бог був задоволений. Бог послав Свого Духа на Ісуса. Дух Божий дає силу слугам Бога виконати Божу роботу. Бог задоволений, коли Його діти приймають місію, яку Він дає їм.

Молитва: Господь, допоможи мені знайти моє місце в Твоїй історії і коритися Твоїй волі, щоб виконати справу, дану Тобою.

Одне слово: Догодити нашому Батьку

login:
password: