Не хилися за більшістю

Вихід 23:1-19

(2): Не будеш з більшістю, щоб чинити зло. І не будеш висловлюватися про позов, прихиляючись до більшости, щоб перегнути правду

1. Не перегинай правди (1-9)

Доволі часто ми піддаємося впливу оточуючих і робимо так, як роблять вони. Деякі перекручують правду, щоб гнобити вбогих і іноземців. Дехто дуже зайнятий власними справами і собою, замість того, щоб простягнути руку допомоги нужденному. Боже слово нагадує нам про те, щоб ми були відповідальними за своє суспільство і поводилися справедливо зі всіма людьми. Ми повинні бути відповідальним за допомогу немічним і не допускати того, щоб сильні поневолювали їх. Ми повинні пам'ятати милість Бога, Який позбавив нас від самотності в цьому недружелюбному світі, та зробив нас Своїми дітьми.

2. Час відпочивати й святкувати (10-19)

Землі потрібен відпочинок. Божим людям потрібен духовний відпочинок - прийти до Бога, щоб відпочити тілом і душею. Божим людям необхідно дякувати за все. Щоб навчити людей вдячному серцю, Господь постановив три щорічні свята, щоб люди ставали перед Богом, згадували Його благодать і з радістю приносили Йому свою подяку.

Молитва:Господь, допоможи мені залишити егоїзм. Допоможи мені приносити свою подяку Тобі і проводити час з Тобою.

Одне слово:Не хилися за більшістю, а насолоджуйся з Богом

login:
password: