Видіння Єзекіїля та його покликання

Єзекіїль 1:1-2:9

(2:4,5): А ці сини, що Я посилаю тебе до них, зухвалого обличчя та твердого серця. І ти скажеш до них: Так говорить Господь Бог! А вони чи послухаються, чи занехають, бо вони дім ворохобний, то пізнають, що пророк був серед них

1. Видіння Єзекіїля (1:1-28)

Єзекіїль був одним із вавилонських полонених, тому його серце було сповнене суму. Однак він побачив прекрасне видіння Божої слави. До нього летіли дивовижні живі колісниці, високо над колесами сиділи живі істоти, а над ними людина, сповнена сяйва, і трон із сапфіру. Бог не сидів в єрусалимському храмі; разом із Своїми колісницями Він прийшов до цих полонених. І Єзекіїль впав перед Ним на своє лице.

2. Покликання Єзекіїля (2:1-9)

Дух увійшов в Єзекіїля і звів його на ноги. Бог покликав Єзекіїля стати учителем Біблії для полонених. Не дивлячись на те, що вони були вперті та бунтівні, Єзекіїлю не можна було боятися їх. Він мав бути безкомпромісним і покірним. Єзекіїль мав говорити Боже слово. Незалежно від того, слухали його чи ні, люди мали знати, що проміж них був пророк. Бог дав йому сувій, в якому було написано пісні плачу, стогін та горе.

Молитва:Господи, допоможи мені здіймати голову і бачити видіння Твоєї слави в часи суму та проблем. Допоможи мені з готовністю говорити Твоє слово грішному народу.

Одне слово:Подивись догори на Божу славу

login:
password: