Розповіж, які речі великі вчинив тобі Бог!

Луки 8:32-39

(39): Вернися до дому свого, і розповіж, які речі великі вчинив тобі Бог! І той пішов, і по цілому місту звістив, які речі великі для нього Ісус учинив!

1. Розруха свинарської промисловості (32-37)

Ісус звільнив чоловіка від демонів, що мучили його, і наслав їх на гурт свиней. Від того свині потопилися. Тоді мешканці того міста прийшли подивитися, що сталося, і побачили своїх свиней, що плавали в озері, як рожеві корки. А біснуватий сидів біля ніг Ісуса одягнений та при умі. Вони не переживали за чоловіка, а думали лише про своїх свиней. Вони боялися ще щось втратити через Ісуса, тому просили Його піти від них. Ісус сів у човен і залишив їх, і мешканці тієї країни втратили благословення Боже.

2. Розповіж, які речі великі вчинив тобі Бог! (38-39)

Коли Ісус мав вже відпливати, чоловік, якого Він спас, просився щоб бути при Ньому. Ісус відповів "ні" і дав йому місію: "Вернися до дому свого, і розповіж, які речі великі вчинив тобі Бог!" Чоловік послухався, і насіння Євангелія проросло у безбожному місці.

Молитва: Господь, допоможи мені цінувати людей більше, ніж матеріальний прибуток. Допоможи мені свідчити своїм друзям і сім’ї про те, що Ти зробив для мене.

Одне слово: Розповіж, які речі великі вчинив тобі Бог!

login:
password: