Весь світ принесе подарунки Сіону

Ісая 18:1-7

(7): Того часу принесений буде дарунок для Господа Саваота від народу високого та блискучезбройного, і від народу страшного віддавна і аж досі, від люду пресильного, що топче усе, що річки його землю поперетинали, до місця Ймення Господа Саваота на Сіонській горі.

1. Повідомлення для всіх народів світу (1-6)

Куш - давня назва Ефіопії. Високий і блискучезбройний народ - це могутні і агресивні нації будь-якого часу. Цей сильний народ вселяє страх і неспокій у серця менших, слабших країн. Але Богові байдуже. Він у тиші сидить на Своєму троні, споглядаючи на гарячковий неспокій людей. Він чекає визначеного часу, коли Він пожне урожай руйнування.

2. Дари від могутніх націй (7)

Народ, що боявся усіх, стане слугою та підданим Суверенного Бога. Хай так станеться в Україні. Всі народи визнають Бога як Суверенного Господа. Місце, де Він перебуває, колись знаходилося на горі Сіоні, а зараз - серед Його народу. Одного дня буде відновлено духовний порядок. Це бачення Бога і це наша надія.

Молитва:Господи, я вірю, що обов'язково прийде день, коли всі народи визнають Твоє верховенство і прийдуть до Тебе з дарами.

Одне слово:Всі люди! Послухайте та покайтесь!

login:
password: