Пильнуйте не про поживу, що гине

Івана 6:22-29

(27): Пильнуйте не про поживу, що гине, але про поживу, що зостається на вічне життя, яку дасть нам Син Людський, бо відзначив Його Бог Отець.

1. Пожива, що зостається на вічне життя (22-27)

Одного разу люди досхочу наїлись з Ісусом, але зголодніли та захотіли, щоб Ісус дав їм хліба ще. Ісус зробив милосердний вчинок та продемонстрував Свою месіанську владу, проте, натовп думав лише про хліб. Матеріальні речі ніколи не можуть задовольнити глибинних потреб людського серця та вирішити проблему гріха та смерті, але хліб, котрий дає Ісус, веде до життя вічного.

2.Діло Боже - вірувати (28,29)

Люди питали Ісуса, що вони мають робити, щоб творити діла Божі? Єдине, що ми можемо робити для Бога - це вірувати в Ісуса Христа, Якого Він послав. Щоб не трапилось в нашому житті, ми повинні вірувати, що Ісус нас любить. Віруючи в Нього, ми маємо вічне життя. Це і є та пожива, яка по-справжньому задовольняє нас та перебуває повік.

Молитва:Господи, дякую Тобі за те, що вчиш мене як творити Твоє діло. Допоможи мені вірувати в Тебе не дивлячись ні на що. Допоможи мені дивитись на світ та на інших людей очима віри.

Одне слово:Роби роботу Бога за допомогою віри

login:
password: