Його ви не знаєте

Івана 1:19-28

(26): Відповів їм Іван, промовляючи: Я водою хрищу, а між вами стоїть, що Його ви не знаєте.

1. Хто ти такий? (19-23)

Популярність Івана зростала. Багато людей приходило, щоб послухати його, вони каялись в своїх гріхах та хрестились. Але священники з левітами, що прийшли до нього, не прагнули покаятись та присвятити себе служінню правді. Вони створили слідчу комісію, щоб отримати інформацію про Івана та донести її до релігійних властей. Але Іван мало розповідав про себе. Це тому, що він прийшов не для того, щоб підносити себе, але щоб приготувати шлях для Христа. Він дав їм одне слово із Святого Письма (Іс. 40:3). Цю місію він отримав від Бога. Заради неї він віддав все своє життя.

2. Між вами стоїть, що Його ви не знаєте (24-28)

Вони спитали його, чому він хрестить. Іван відповів на це запитання наступного дня. А зараз він говорив їм про Того, Кого вони не знали, Котрий був Господом та Царем - про Ісуса. Вони повинні прагнути пізнати Його. Пізнати Його мають прагнути всі люди, тому що тільки Він гідний нашого поклоніння.

Молитва:Господи, допоможи мені знайти мою місію через вивчення Біблії. Будь ласка, використай мене, щоб допомогти пізнати Ісуса тим людям, котрі не знають Його.

Одне слово:Пізнай Ісуса та допоможи пізнати іншим

login:
password: