І Слово сталося тілом

Івана 1:14-18

(14): І Слово сталося тілом, і перебувало між нами, повне благодаті та правди, і ми бачили славу Його, славу як Однородженого від Отця.

1. І перебувало між нами (14)

Вічне Слово Бога залишило славу Неба, стало людським тілом та зійшло, щоб перебувати в цьому хворому гріхом та неспокійному світі. Ісус прийшов розділити страждання та радості людського життя. Він прийшов, щоб стати нашим другом, та любив нас до кінця. Він міг не прийти. Всемогутній та Святий Бог міг запросто стерти нас з лиця землі як непотрібне сміття, та Він не зробив цього. Він прийшов та поніс наші гріхи та тягарі, відкрив нам шлях до Бога та до небес.

2. Повне благодаті та правди (15-18)

Коли ми приймаємо Ісуса, наші духовні очі відкриваються. Тоді ми можемо бачити славу Бога та Його обличчя (2Кор. 4:6). Також ми починаємо по-іншому дивитись на людей. Ісус - це вічний Бог, втілення істини; Його прихід до нас - це вираз Його благодаті. Закон, що був даний через Мойсея, був благословенням для цього безладного світу. Але благодать пробачення, що прийшла через Ісуса - це ще більше благословення.

Молитва:Господи, дякую Тобі за те, що по Своїй благодаті та істині Ти послав Ісуса та поблагословив мене. Допоможи мені краще пізнати Тебе.

Одне слово:І перебувало між нами

login:
password: