Якщо кому не вистачає мудрости

Якова 1:1-8

(5): А якщо кому з вас не вистачає мудрости, нехай просить у Бога, що всім дає просто та не докоряє, - і буде вона йому дана

1. Майте повну радість у випробуваннях (1-4)

Через випробування Бог вчить нас істинної мудрості. Мудра людина та, яка бачить, як Бог працює у кожній ситуації. Тому ми повинні мати повну радість у випробуваннях, бути впевненими в Божій любові і в тому, що зараз Він працює, щоб ростити нас у Христі. Божі тренування вчать нас терпеливості. Терпеливість означає "продовжуй", "не здавайся". Ми можемо терпіти, коли довіряємо Божій любові. Коли ми покладаємось на Бога і вірою терпимо серед усіх страждань, то будемо рости у вірі і станемо дорослими християнами.

2. Просіть у Бога мудрості (5-8)

Якщо кому не вистачає мудрості, він має просити Бога. Бог хоче, щоб ми приходили до Нього у повній довірі, як діти, і просили в Нього напрям і віру. Він обіцяє дати мудрість усім, хто попросить з вірою. Деякі люди приходять до Бога, і шукають Його волі і роблять рішення віри, але вони потім дозволяють подвійним думкам викрасти їхню мудрість. Двоєдушна людина непостійна на всіх дорогах своїх.

Молитва:Господи, дай мені терпеливість і мудрість. Забери мою боязку двоєдушність геть.

Одне слово:Якщо тобі бракує мудрості, проси в Бога

login:
password: