Як дитина відлучена

Псалми 130:1-3

(2): Таж я втихомирював і заспокоював душу свою, як дитя, від перс мами своєї відлучене, як дитина відлучена в мене душа моя!

1. Серце моє не пишнилось (1)

Ціль людського буття - прославляти Бога і завжди радіти в Ньому. Але коли наші серця наповнюються гординею та амбіціями, ми не знаходимо радості в Богові. Ми починаємо шукати радість в чомусь іншому. Бог виховує Свій народ. Він видаляє нашу гордість і навчає нас знаходити спокій лиш в Ньому одному.

2. Як дитина відлучена (2-3)

Приходить час, і матір має відлучити своє дитя. Спочатку, воно плаче і вимагає маминих грудей. Але мама повинна проігнорувати вимогу дитини і навчити її, що не можна завжди отримувати все, що хочеш. Коли дитина змириться з цим, вона заспокоюється і перестає плакати. Дитя починає дивитись на світ по-іншому. Тепер воно може мирно спочивати разом зі своєю мамою, насолоджуючись її любов'ю. Бог хоче, щоб ми облишили свою гординю і пристрасті, і надіялися лише на Нього. Він хоче дати нам Свій глибокий мир і навчити нас насолоджуватись єдністю з Ним.

Молитва:Господь, я не хочу водитися своєю гордістю і пожадливостями, навчи мене надіятися на Тебе і спочити в Тобі, щоб я мав Твій мир в своїй душі.

Одне слово:Як дитина відлучена

login:
password: