Він шнури безбожних порвав!

Псалми 128:1-8

(4): Та Господь справедливий, Він шнури безбожних порвав!

1. Перемога від Бога (1-4)

Ізраїльська нація народилася в рабстві. Войовничі сусіди та наддержави пригноблювали їх впродовж усієї їхньої історії. Але Господь мав для них чудовий план. Він хотів поставити Ізраїля Своїм народом, царством священиків та народом святим (Вих. 19:5,6). Він обірвав пута, що ними безбожні тримали його, і звільнив Свій народ, щоб вони могли служити Йому. Коли ми поклоняємося святому Богу і визнаємо Його суверенітет, ніхто не може перемогти нас.

2. Усі ті, хто Сіона ненавидить (5-8)

Ті, хто ненавидить Бога, пригноблює і переслідує Його народ, будуть посоромлені. Люди, які живуть без Бога, схожі на траву на даху: в неї немає коріння, тому вона висихає на сонці, ще до того як виросте. Люди без Бога не в змозі отримати Його благословення, тому вони живуть сухим і безплідним життям. Божий народ перемагає, коли він терпляче надіється на Бога.

Молитва:Господь, дякую за те, що Ти порвав шнури, якими мене тримали гріх і смерть. Дякую за те, що Ти благословив мене і дозволив глибоко вкоренитися в Твоєму слові, щоб моє життя було плідним.

Одне слово:Дяка Богу за Його милість і благословення

login:
password: