Коли дому Господь не будує

Псалми 126:1-5

(1): Коли дому Господь не будує, даремно працюють його будівничі при ньому! Коли міста Господь не пильнує, даремно сторожа чуває!

1. Коли будує Господь (1-2)

Ми важко працюємо, щоб збудувати щасливий дім та зробити своє життя безпечним, але це марна праця, якщо при цьому Бог залишається поза увагою. Без Божого благословення щасливий дім перетвориться на щось нещасне і мізерне. Ми прагнемо жити в мирі і безпеці, але мир і безпека приходять не від страховки, не від великого банківського рахунку чи престижної роботи, а від Бога. Жодна сім'я не встоїть і не стане плідною, якщо її не пильнуватиме і не зміцнюватиме Господь.

2. Діти спадщина Господня (3-5)

Дітей, і фізичних і духовних, дає Бог. Вони належать Йому. Не так вже й легко виростити дітей в цьому зіпсованому і жорстокому світі, але ніхто й не казав, що Божі благословення легко утримати. Є багато ворогів, які прагнуть понищити Божих діточок. Щоб виростити своїх дітей джерелом благословення для нас та для їхнього покоління, нам просто необхідна Божа допомога.

Молитва:Господь, Ти будуєш Свій дім, дозволь мені стати частиною Твоєї роботи. Допоможи мені мудро розпоряджатись Твоїми благословеннями, щоб Твоє ім'я було прославлене.

Одне слово:Коли дому Господь не будує

login:
password: