Я піднімаю очі мої до Тебе, Господи

Псалми 122:1-4

(2): Ото бо, як очі рабів до руки їх панів, як очі невільниці до руки її пані, отак наші очі до Господа, нашого Бога, аж поки не змилується Він над нами!

1. Як очі слуг (1-2)

Бог призиває нас служити Йому. Слуга Бога керується не своїми бажаннями - він намагається виконувати волю свого Господаря. Раб дивиться на руку свого господаря щоб побачити, що він робить і прийняти участь в його праці. Я можу бути слугою Богу тільки тоді, коли відвожу очі від себе і своїх бажань і підношу їх до Божого трону, надіючись на Нього. Я можу працювати від усього серця для слави Бога, коли Він показує мені Свої справи і відкриває, що Він хоче побачити від мене. Ісус казав: "Отець мій донині творить і Я творю" (Ів. 5:17).

2. Помилуй нас, Господи (3-4)

Коли ми в молитві приходимо до Господа, не потрібно приносити Йому список вимог. Ми приходимо до Нього не заради дрібного зиску, але щоб служити. Він звільнив нас від рабства гріху і ми належимо Йому. Ми часто страждаємо від людей цього світу, коли живемо як Божий народ і служимо Йому, тому ми потребуємо Його милосердя.

Молитва:Господи, я піднімаю свої очі до Тебе, як слуга пильнує за роботою свого пана. Покажи мені як служити Тобі і помилуй мене.

Одне слово:Піднімай свої очі до Бога

login:
password: