Прийми його як мене

Филимону 1:12-25

(15,16): Бо може для того він був розлучився на час, щоб навіки прийняв ти його, і вже не як раба, але вище від раба, як брата улюбленого, особливо для мене, а тим більше для тебе, і за тілом, і в Господі

1. Як брата улюбленого (16-17)

Павло відправив раба втікача Онисима до його хазяїна Филимона. Йому було важко зробити це, тому що він полюбив Онисима як власного сина. Але перед тим, як Онисим зміг би вільно служити Ісусу та допомагати Павлу, він мав повернутися та вирішити всі проблеми з хазяїном. Коли людина зустрічає Ісуса, вона отримує мужність, щоб лицем до лиця зустрітися зі своїми проблемами та вирішити їх.

2. Заспокой моє серце в Христі! (17-25)

Павло не дав ясної вказівки звільнити Онисима. Він звертається до нього, як до співробітника в Євангелії. Він просить, щоб Филимон прийняв цього раба не як раба, але як свого брата в Христі. Павло просить Филимона прийняти Онисима, як самого Павла. Він зобов’язується сплатити всі його борги. Також він говорить про можливість того, що й сам він незабаром відвідає їх.

Молитва:Господи, дякую Тобі за справжню свободу в Ісусі. Допоможи мені вирішити всі свої минулі проблеми через віру в Тебе.

Одне слово:Як брата улюбленого

login:
password: