Я вас носитиму

Ісая 46:1-13

(4): і Я буду Той Самий до старости вашої, і до сивини вас носитиму, Я вчинив, і Я буду носити, й Я двигатиму й порятую!

1. Ідоли, що стають тягарем (1-7)

Бел і Нево - це вавилонські боги. У важкі часи ідоли та їхні поклонники разом пішли в полон. Ідоли стали тягарем. Коли ми обтяжені гріхом, нам потрібен Бог, Який полегшить нашу ситуацію, а не божки, що лише ще більше обтяжать нас. Хоча люди кличуть до золотого божка, але він не чує, не відповідає та не може спасти. Ті, хто покладає надію на машину, будинок, гроші, кредит, соціальне страхування, дізнаються, що ці добрі речі також стають тягарями. Тільки наш Бог Творець може зняти з нас тягарі, бо Він Сам носить нас. Він обіцяє носити нас навіть до старості і сивини.

2. Тільки Бог може спасти (8-13)

Живий Бог є нашим Творцем і опорою. Він складає плани і виконує їх. Він змінив курс історії, щоб вивести Свій народ з вавилонського полону. Він наближає Свою справедливість та спасіння до жорстоковийних бунтарів, що живуть у рабстві гріха. Коли ми одягнені в Його праведність, ми вільні.

Молитва: Господи, дякую, що Ти послав Свого єдиного Сина зняти з мене ярмо гріха. Дякую, що Ти носиш мене, коли я занадто слабкий, щоб ходити.

Одне слово: Лише Бог підтримує та звільняє

login:
password: